1. Πως πραγματοποιώ μία  παραγγελία;

 • Αφού επιλέξετε τα προϊόντα σας και βρίσκεστε στο καλάθι πατάτε το κουμπί ΑΓΟΡΑ.
 • Είναι απαραίτητο να εγγραφείτε στο website της Fullah Sugah προκειμένου να μπορείτε να πραγματοποιήσετε αγορές και να έχετε τη δυνατότητα να επιστρέφετε ανά πάσα στιγμή στο λογαριασμό σας για να βλέπετε τις συναλλαγές σας.
 • Συμπληρώνετε τα στοιχεία αποστολής και τα στοιχεία χρέωσης.
 • Επιλέξτε τον τρόπο πληρωμής αποδεχθείτε τους όρους χρήσης και ολοκληρώστε την παραγγελία σας.
 • Με την επιτυχή ολοκλήρωση θα δείτε μια περίληψη της παραγγελίας και θα παραλάβετε αντίστοιχο email.

2. Ποιοι είναι οι τρόποι πληρωμής για αγορές από Ελλάδα ;

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ COURIER 2.00€.

 • Αντικαταβολή: Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με αντικαταβολή του αντίτιμου κατά την παράδοση του προϊόντος στον χώρο που επιλέξατε. Οι πληρωμές με αντικαταβολή επιβαρύνονται με επιπλέον χρέωση 2.00€.
 • Πιστωτική, Xρεωστική και προπληρωμένη κάρτα: Επιλέξτε πληρωμή μέσω «πιστωτικής, χρεωστικής ή προπληρωμένης κάρτας». Συμπληρώστε όλα τα πεδία και πατήστε «Πληρώστε» για να ολοκληρωθεί η πληρωμή σας ή «Ακυρώστε» για να την ακυρώσετε.
 • PayPal: Το PayPal προστατεύει τις πληροφορίες της πιστωτικής σας κάρτας, με κορυφαία συστήματα ασφαλείας και πρόληψης απάτης. Όταν χρησιμοποιείτε PayPal, οι οικονομικές πληροφορίες σας δεν φτάνουν ποτέ στον έμπορο. Γραφτείτε στην υπηρεσία PayPal και πραγματοποιήστε τη συναλλαγή σας.

– Ποιοι είναι οι τρόποι πληρωμής για αγορές από Κύπρο ;

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ ΜΕ ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΕΧΕΙ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ 15.00€.

 • Πιστωτική, Xρεωστική και προπληρωμένη κάρτα: Επιλέξτε πληρωμή μέσω «πιστωτικής, χρεωστικής ή προπληρωμένης κάρτας». Συμπληρώστε όλα τα πεδία και πατήστε «Πληρώστε» για να ολοκληρωθεί η πληρωμή σας ή «Ακυρώστε» για να την ακυρώσετε.
 • PayPal: Το PayPal προστατεύει τις πληροφορίες της πιστωτικής σας κάρτας, με κορυφαία συστήματα ασφαλείας και πρόληψης απάτης. Όταν χρησιμοποιείτε PayPal, οι οικονομικές πληροφορίες σας δεν φτάνουν ποτέ στον έμπορο. Γραφτείτε στην υπηρεσία PayPal και πραγματοποιήστε τη συναλλαγή σας.

3. Που απευθύνομαι σε περίπτωση προβλήματος με την παραγγελία μου;

Σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε πρόβλημα σχετικά με την παραγγελία σας, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε:

Μέσω της ειδικής φόρμας επικοινωνίας που θα βρείτε εδώ.

Τηλεφωνικά, καλώντας στο + 30 210 9927109, Δευτέρα έως Παρασκευή 9:00 – 17:00 για παραγγελίες από Ελλάδα και στο +357 25725225, Δευτέρα, Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή: 10:00 – 19:00 , Τετάρτη 10:00 – 14:00 και Σάββατο 10:00 – 15:00 για παραγγελίες από Κύπρο.

 

4. Τι κάνω σε περίπτωση που ένα προϊόν λείπει από την παραγγελία μου; / Τι κάνω σε περίπτωση που παραλάβω κάτι που δεν ήταν στην παραγγελία μου;

Σε αυτή την περίπτωση επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail [email protected]  (για παραγγελίες από Ελλάδα) ή στο [email protected] (για παραγγελίες από Κύπρο) είτε τηλεφωνικά, καλώντας στο +30 210 9927109, Δευτέρα έως Παρασκευή 9:00 – 17:00 από Ελλάδα και στο +357 25725225, Δευτέρα, Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή: 10:00 – 19:00 , Τετάρτη 10:00 – 14:00 και Σάββατο 10:00 – 15:00 από Κύπρο.

 

5. Ποια είναι η διαδικασία επιστροφής ενός προϊόντος

 • Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε ολόκληρη την παραγγελία ή μέρος αυτής, εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της.
 • Η επιστροφή σας θα γίνεται δεκτή εφόσον ισχύουν όλα τα παρακάτω:

-Η αγορά να έχει πραγματοποιηθεί αποκλειστικά και μόνο από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα (ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά).

-Το/τα προϊόν/α να βρίσκεται/ονται στην αρχική του/ς κατάσταση και να μην έχουν αφαιρεθεί οι ειδικές σημάνσεις (π.χ. προστατευτικά, καρτελάκια, ετικέτες).

-Το δέμα της επιστροφής πρέπει να περιλαμβάνει το ΕΝΤΥΠΟ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ συμπληρωμένο και την αντίστοιχη ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΠΩΛΗΣΗΣ.  .

-Με την επιστροφή του προϊόντος, μπορείτε να προβείτε σε νέα ηλεκτρονική παραγγελία, είτε επιστροφή χρημάτων για παραγγελίες από Ελλάδα, ενώ για παραγγελίες από Κύπρο αλλαγές / επιστροφές μπορείτε να εξυπηρετήστε αποκλειστικά από το φυσικό μας κατάστημα Λεμεσό (Αρχιεσκόπου Μακαρίου Γ 12).

-Σε περίπτωση επιστροφής χρημάτων για παραγγελία από Ελλάδα, είναι απαραίτητο να μας στείλετε το έντυπο επιστροφή με συμπληρωμένα τον αριθμό λογαριασμού, το IBAN, και την τράπεζα που θέλετε να επιστραφούν τα χρήματα. Σε περίπτωση επιστροφής χρήματων για παραγγελία από Κύπρο, ο καταναλωτής χρεώνεται τα έξοδα των μεταφορικών, τα οποία και αφαιρούνται από το σύνολο του ποσού της παραγγελίας που επιστρέφεται.

-Αλλαγές πραγματοποιούνται μέσω του on-line καταστήματος μας ή σε οποιοδήποτε ομώνυμο κατάστημα Fullah Sugah στην Ελλάδα,  με την Απόδειξη Λιανικής Πώλησης ή την κάρτα αλλαγής.

-Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

 6. Ποια είναι η διαδικασία αλλαγής προιόντων; 

Για τη δέσμευση του προϊόντος με το οποίο επιθυμείτε την αλλαγή θα πρέπει να πραγματοποιήσετε καινούρια παραγγελία ακολουθώντας την ίδια διαδικασία μιας κανονικής παραγγελίας με αντικαταβολή.

Σας ενημερώνουμε πως για να γίνει αφαίρεση του ποσού/ υπολοίπου που προκύπτει από τα επιστρεφόμενα είδη σας, θα πρέπει στο πεδίο ‘σχόλια’ να σημειώσετε τη λέξη ‘ΑΛΛΑΓΗ’.

Το τελικό ποσό με την πίστωση δεν θα σας φανεί αυτόματα την ώρα που εκτελείτε την παραγγελία σας καθώς θα αφαιρεθεί λογιστικά από πλευράς μας αφού γίνει η επεξεργασία της επιστροφής σας, ενώτα νέα σας προϊόντα θα αποσταλούν εφόσον παραλάβουμε τα προϊόντα της επιστροφής.

Αλλαγές ειδών σε έκπτωση ή προσφορά αλλάζονται στην εκάστοτε ισχύουσα τιμή και δεν αλλάζονται μετά την λήξη των εκπτώσεων και των προσφορών.